Video-gids

play
FireBoy en Watergirl 4 kristallen tempel FireBoy en Watergirl 4 kristallen tempel Kerstman op schaatsen Kerstman op schaatsen Tempelloop 2 Tempelloop 2 Mini Shooters Mini Shooters Bubbelschieter Bubbelschieter

Vijf nachten in Freddy

Five Night At Freddy ha wat een prachtig spel vol spanning en mysterie. Als nachtwaker moet je meer dan vijf nachten overleven terwijl je wordt opgejaagd door 5 animatronics die erop gebrand zijn om je te laten rayen. Dus in deze horrorgame ben je de nachtwaker van dienst bij Freddy Fazbear's Pizza, een restaurant in familiestijl dat je zo goed mogelijk moet bewaken. Naarmate de nacht vordert, word je achtervolgd door 5 animatronic personages die je proberen te vermoorden.De aanbevolen spelletjes op onze site brengt meer adrenaline die over online flash games gepassioneerd. Onze website wordt voortdurend leiden de mooiste online spelletjes voor alle smaken, grappige spellen die je zal je geest te maken aan de bijdrage en zal de tijd die u online besteden om meer aangenaam te maken. Als je gepassioneerd over deze sport niet waarderen de nieuwe games in alle categorieën worden vermeld op de site. het plezier zeker fa worden gegarandeerd en u zult er geen spijt van uw keuze, want we hebben een heleboel gratis spelletjes verdeeld in vele categorieën die zeker zal vermaken. Onze spelletjes zijn zorgvuldig geselecteerd uit de online omgeving. Waarvan men kan vinden van een spelletjes Friv, Kizi , Miniclip en vele anderen. Dus kies de online spelletjes die je wilt spelen en zeker je zult er geen spijt van uw keuze.

Routebeschrijving Vijf nachten in Freddy

Naast de bovenstaande instructies moet u volg zorgvuldig de instructies in het spel omdat meestal ze helpen u eindigen met elk niveau van het spel Vijf nachten in Freddy. Als je online speelt dan nodigen wij u om te spelen en andere spellen in de categorie avontuur spellen voor de kinderen.
Time: 0.01 s.